Om oss

Välkommen till en sida som drivs att ett gäng vetgiriga och kunskapstörstande personer. Vi är nyfikna av naturen och vi har gemensamt i att vi har lätt för att snöa in på olika ämnen.

Det som fångar vårt intresse vill vi, helt enkelt, veta mer om. Om det sedan handlar om städning, om skönhetsingrepp, om renoveringar, om bilar, om träning eller om design och inredning är egentligen oväsentligt: vi vill alltid gå på djupet och skaffa oss nya kunskaper. Det den här sidan är till för är att sprida dessa kunskaper vidare till våra läsare.

Vi vill att du ska lära dig nya saker. Detta då vi anser att alla mår bra av detta. Att man skaffar sig en ny kunskap innebär att man utvecklas. Många väljer att stå stilla och tappar den nyfikenhet som finns inneboende i oss alla. Vi vill locka fram denna! Du ska kunna besöka den här sidan, se en rubrik, börja läsa och fastna i texten till dess att du får en aha-upplevelse. Aha- är det så hemstädning fungerar? Aha- ska man träna på det sättet för att klara milen på under en timme? Aha – fungerar en rättegång på det sättet?

Idag behöver vi mer fakta och mindre känslor. Den här sidan bygger alltid på sanning och fakta. Även om tonen är lättsam så kommer alla texter att vara baserade på just fakta. Det tummar vi inte på. Den information som ges ska vara tillförlitlig. Välkommen!