Kategorier
El

En laddstolpe för BRF gör bostäderna mer attraktiva

Antalet elbilar ökar och därmed är behovet av elbilsladdning stort. Det är viktigt för en bostadsrättsförening att ha en laddstolpe för BRF för att kunna erbjuda laddplatser till de boende.

Elbilar är någonting som ökar stadigt och därmed är efterfrågan av laddplatser stort. Den bästa laddplatsen är bilens ordinarie parkeringsplats. Det finns olika typer av laddstationer som laddbox eller laddstolpe med ett eller flera ladduttag/laddpunkter. I en bostadsrättsförening finns det många hyresgäster och en del av de boende kanske redan har en elbil. Det finns även boende som eventuellt funderar på att skaffa en elbil. För att ge en god service och behålla hyresgästerna behövs det laddstolpe för BRF. I avsaknad av laddmöjligheter kanske en boende överväger att flytta till ett annat boende som erbjuder laddstation. Det är ingenting som en BRF önskar så det gäller att se över behovet av elbilsladdning.

Det är stor efterfrågan på laddstolpar för BRF

Det finns en del saker man vill kolla upp innan man söker ett nytt boende. Det kan vara hur själva lägenheten ser ut, utemiljön, tillgång till hiss med mera. Någonting som är vanligt i dag är att kontrollera om det finns möjlighet att ladda en elbil. Som BRF är det en god idé att ligga steget före. Behovet av elbilsladdning kanske inte är så stort för tillfället men behovet kommer att öka med tiden. Det gäller att den som söker ett boende väljer just din BRF framför någon annan och möjligheten att kunna ladda elbilen kan vara en avgörande faktor.